ŽELJE SI URESNIČUJEMO SAMI 😉

Naš David ima že od ranega otroštva veliko željo, Anže je bil prepričan, da se mu bo želja izpolnila na stara leta, Primož pa je prepustil usodi čas uresničitve. Med ustvarjanjem nove skladbe z naslovom KO MISLIM NATE pa smo se odločili, da si bomo kar sami privoščili in uresničili svoje želje.
Scenarij novega videospota je vključeval motorje in to nas je še posebej razveselilo. Kar je sledilo je bil čisti užitek. Gadi smo si nadeli usnjene jakne ter se prvič skupaj usedli na motorje in posneli videospot. Kljub veliki želji po motorjih, zaenkrat Gadi nismo lastniki jeklenih konjičkov, ampak nam je na pomoč priskočila ekipa iz priznane trgovine z motorji Harley Davidson Ljubljana.
Melodijo za polko KO MISLIM NATE je ustvaril Anže in prispeval del besedila skupaj z Igorjem Pirkovičem. Primož ima tudi svoj lasten glasbeni studio, kar je velika sreča za nas, da lahko hitro svoje ideje posnamemo in tako je bilo tudi s polko Ko mislim nate. Ob tej priliki bi se zahvalili še glasbenemu kolegu Tilnu Kočevarju, ki je z igranjem baritona poskrbel za še boljši glasbeni izdelek. Zaradi epidemiološke situacije je skladba nekaj časa čakala na izid, ob prvi dovoljeni priliki pa smo posneli videospot med ljubljanskimi ulicami.
Tokrat smo se Gadi odločili za novo sodelovanje s produkcijsko ekipo Mandarina, ki je poskrbela za režijo, scenarij in produkcijo videospota.

Želimo vam obilo užitkov ob poslušanju…

David, Primož in Anže